Návrh a realizace distribuce produktů pro vybranou společnost - Horáková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá nalezením vhodného způsobu distribuce mléčných výrobků pro vybranou společnost. V úvodní části je rozebrán teoretický základ pro uvedení do dané problematiky. Následuje druhá část, ve které je pozornost zaměřena na analýzu podniku a způsob stávající distribuce výrobků. Praktická část řeší návrh nejvhodnější možnosti distribuce výrobků.
Suggestion and implementatin of product distribution for the selected company
Keywords: logistika; distribuce; okružní jízdy; mléčné výrobky; logistics; distribution; cycle routing; dairy products