Návrh a realizace mobilní aplikace využívající geolokaci ve Windows Phone - Bína, Josef (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce popisuje možnosti využití geolokace v mobilních zařízeních a technologie, které lze pro geolokaci použít. Úkolem praktické části bylo navrhnout a realizovat nativní mobilní aplikaci pro Windows Phone, která bude využívat několik, v práci popsaných, způsobů geolokace.
Design and implementation of mobile application using geolocation in Windows Phone
Keywords: geolocation; Windows Phone; GPS; augmented reality; Prague ZOO; mobile device; QR; NFC; geolokace; rozšířená realita; ZOO Praha; mobilní zařízení