Analýza podnikatelského plánu společnosti MRFP, a.s. - Formánek, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Předkládaná bakalářská práce prezentuje na praktickém příkladě fungování akciových společností se 100% účastí města. Cílem bylo popsat smysl a důvod zakládání těchto společností, jejich poslání a praktickou činnost. Za příklad jedné z těchto obchodních společností jsem použil Městský rozvojový fond Pardubice a.s., která se především zabývá správou a pronájmem nemovitostí.
Analyses of the Business Plan of MRFP, a.s.
Keywords: akciová společnost; MRFP; swot analýza; daň z přidané hodnoty; joint stock company; MRFP; SWOT analysis; value added tax