Přístupy k žákům se specifickými vzdělávacími potřebami na středních školách - Čechovičová, Hana (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem závěrečné práce je problematika specifických poruch učení u studentů středních škol. Zaměřuje se na vymezení a charakteristiku nejčastějších specifických poruch učení. Dále se práce zabývá středoškolským vzděláním v České republice, problémy jedince na střední škole a podpůrnými prostředky, které při svém studiu může využít.
Keywords: specifické poruchy učení; dyslexie; dysgrafie; dysortografie; dyskalkulie; střední školy; specific education defects; disabilities; dyslexia; dysgraphia; dysortography; dyscalculia; high school; supporting equipment