Zefektivnění logistických činností ve společnosti Henkel - Motalíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2016)
Obsahem práce Zefektivnění logistických činností ve společnosti Henkel je analýza a zhodnocení současného stavu logistiky ve společnosti Henkel. Teoretická část práce se zabývá rozborem současného stavu poznání v oblasti logistiky se zaměřením na členění logistiky, zejména pak na distribuční logistiku a s tím související oblasti, jako je balení, manipulace, skladování, přeprava a informační systémy pro logistiku. Praktická část se věnuje analýze logistických činností společnosti s cílem poukázat na úzká místa a navrhnout možná doporučení na zlepšení,
Streamline of logistics activities in the company Henkel
Keywords: logistika; distribuční logistika; balení; manipulace; skladování; přeprava; komunikace; logistics; distributive logistics; package; manipulation; stocking; transportation; communication