Marketingový výzkum spokojenosti zákazníků - Páralová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým výzkumem ve společnosti Kanzelsberger. Cílem práce je analýza spokojenosti zákazníků pobočky Svitavy a analýza získaných dat. Na základě výsledků šetření jsou navrhnuta doporučení a změny, které by měly spokojenost zákazníků zvýšit.
Marketing research of customer satisfaction
Keywords: marketing; marketingový mix; marketingový výzkum; zákazníci; spokojenost zákazníka; marketing; marketing mix; marketing research; customers; customer satisfaction