Optimalizace nákladů v dopravní společnosti DAS Transport s.r.o. - Babáček, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce se zaměřuje na optimalizaci nákladů ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou definovány pojmy vztahující se k názvu diplomové práce. Analytická část se zabývá oblastí vztahující se k nákladům ve vybrané společnosti. Na základě analytické části jsou navrženy změny, které by měly vést ke snížení nákladů společnosti.
Cost optimalization in transport company DAS Transport s.r.o.
Keywords: analýza nákladů; silniční nákladní doprava; pohonné hmoty; optimalizace; cost analysis; road transport; fuel; optimization