Návrh vizuální identity pro oddíl Karate Bakov nad Jizerou - Vavřenová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá rozborem a tvorbou jednotné vizuální identity. V práci jsou popsány jednotlivé grafické prvky a jejich zásady tvorby a užití. Cílem práce je na základě teoretických poznatků z první části a na základě analýzy společnosti pomocí dotazníkového šetřená vytvořit návrh jednotné vizuální identity pro oddíl Karate Bakov nad Jizerou.
Design of visual identity for Karate Bakov nad Jizerou
Keywords: jednotná vizuální identita; grafický manuál; logo; firemní styl; grafická tvorba; unified visual identity; graphic manual; logo; corporate style; graphic design