Optimalizace zimní údržby místních komunikací ve městě Valašské Meziříčí - Šnejdrla, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá zimní údržbou místních komunikací města Valašské Meziříčí, kterou provádí pověřená organizace Technické služby Valašské Meziříčí s r. o. Diplomová práce obsahuje charakteristiku města Valašské Meziříčí s ohledem na zimní údržbu. V práci je provedena analýza současného stavu organizace zimní údržby a plánu zimní údržby místních komunikací města Valašské Meziříčí. Cílem řešení diplomové práce je předložit návrhy opatření a změn na zlepšení organizace zimní údržby místních komunikací včetně obnovy techniky, která zimní údržbu provádí.
Optimization of winter maintenance of local roads in Valašské Meziříčí
Keywords: Místní komunikace; optimalizace; Valašské Meziříčí; trasy vozidel; zimní údržba; Local roads; optimization; vehicle routes; winter maintenance