Logistické zabezpečení evakuace S - Centra - Kučerová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem práce je navržení postupu evakuace klientů Centra pro seniory (S ? Centra) a navržení jeho dopravního a logistického zabezpečení. Práce navrhuje postup evakuace jednotlivých klientů a určení počtu dopravních prostředků využitých při evakuaci S - Centra. Dále navrhuje vedení tras dopravních prostředků, kterými budou klienti převáženi do nemocnic a náhradního ubytování. Ke zpracování návrhových částí týkajících se tras dopravních prostředků bylo využito optimalizačních metod operačního výzkumu.
Logistic support evacuation S - Center
Keywords: centrum pro seniory; dopravní prostředky; evakuace; evakuační plány; integrované záchranné sbory; center for seniors; means of transport; evacuation; evacuation plans; integrated rescue service