Motivace ve firmě FLEXIMA, s. r. o. - Maršálková, Eva (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá problematikou motivování zaměstnanců ve firmě Flexima, s. r. o. V obecné části je charakterizována motivace, motivační teorie, řízení lidských zdrojů, manažerská strategie, popsáno zvyšování motivace, odměňování podle českého pracovního práva, zjišťování spokojenosti zaměstnanců formou písemného dotazování. Část praktická se zabývá analýzou odměňování zaměstnanců ve firmě Flexima. V této části je také navržen soubor doporučení managementu ke zkvalitnění a zefektivnění práce ve firmě.
Motivation at the company FLEXIMA ltd.
Keywords: Motivace; Stimulace; Odměňování; Řízení lidských zdrojů; motivační strategie; dotazníkové šetření