Budování firemní kultury společnosti Český telecom, a.s. - Bláhovcová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá analýzou současného stavu firmy a budováním firemní kultury společnosti Český telecom, a.s.
Culture identity building of the company Czech telecom, a.s.
Keywords: firemní kultura; analýza; současný stav; Český telecom; corporate culture; analysis; current status