Změna dopravního spojení Hradec Králové - Mikroregion Dobruška - Bielczyk, Petr (Univerzita Pardubice, 2021)
Analýza a prověření možností zlepšení dosavadního dopravního spojení města Hradec Králové a mikroregionu Dobrušky veřejnou autobusovou anebo železniční osobní dopravou. Varianty spojení, technologicko-provozní a technologicko-ekonomické posouzení navržených variant.
Change of transport connection Hradec Králové - Microregion Dobruška
Keywords: Dobrušsko; region; hromadná doprava; autobusové spojení; železniční spojení; Dobrušsko; region; public transport; bus connection; railway connection