Dědění ze zákona - Štorková, Michaela (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá děděním, řízením o dědictví a částečně dědickou daní.
Inheritance by law
Keywords: dědění; vydědění; dědické řízení; dědická daň