Vychystávání zboží ve vybraném distribučním centru - Bednářová, Božena (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou procesu vychystávání. V práci jsou shrnuty teoretické poznatky, které se týkají přímo vychystávání nebo s ním úzce souvisejí. Dále je v práci zahrnuta také analýza současného stavu vychystávacího procesu v distribučním centru. Součástí práce jsou návrhy na zlepšení vychystávání zboží při současném stavu a také návrhy v případě dalšího rozvoje distribučního centra v následujících letech.
Picking goods in the selected distribution center
Keywords: vychystávání; systém řízení skladu; zboží; proces; vychystávači; laserová čtečka čárových kódů; picking; warehouse management system; goods; process; pickers; laser scanner