Možnosti využití systémů automatické identifikace v logistice - Máca, Daniel (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce je věnována systémům automatické identifikace. Nalezneme zde stručné objasnění pojmu automatické identifikace, dále charakteristiky jednotlivých technologií, jejich možné využití a zhodnocení perspektivy pojednávaných technologií.
Possibilities usage of systems automatic identification in logistics
Keywords: automatická identifikace; RFID; Logistika; automatic identification