Příprava dat pro zadání tvorby územního plánu obce Luková - Moravcová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována zadání tvorby územního plánu na úrovni malé obce, která nemá rozšířenou působnost a vymezení základních pojmů k uvedené problematice. V práci jsou analyzovány možnosti obcí v územním plánování a zjištěné výsledky jsou pro přehlednost prezentovány v grafické podobě a tabulkách obsahujících stanovené kompetence. Dílčí kroky jednotlivých etap, které mohou obce v územním plánu z hlediska geografických informačních systémů ovlivnit, jsou zpracovány na příkladu obce Luková.
Data preparation for setting a formation of a land-use plan in Lukova commune
Keywords: územní plánování; územní plán; územně analytické podklady; územně plánovací dokumentace; Land-use planning; land-use plan; territorial analytic data; territorial planning documentation