Vliv antimikrobiálních látek na rod Arcobacter - Minaříková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá antimikrobiálními účinky některých slabých organických kyselin a jejich solí na růst rodu Arcobacter v laboratorním médiu a v reálném vzorku.
The influence of antimicrobials on Arcobacter
Keywords: Arcobacter spp.; antimikrobiální látky; slabé organické kyseliny; minimální inhibiční koncentrace