Systém pro podporu činnosti pneuservisu - Věcek, František (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce popisuje vytvoření webové prezentace pro pneuservis, který nabízí kompletní servisní služby a provozuje vlastní internetový obchod prodávající pneumatiky. Teoretická část se zabývá databázovými systémy, jejich historii a popisuje základní pojmy z oboru databází. Dále porovnávám čtyři existující databázové produkty a analyzuji jejich možnosti. Obsahem implementační části je konkrétní aplikace, tato aplikace poskytuje webovou prezentaci firmy, internetový obchod, prodávající pneumatiky a administrační systém pro firmu.
Support system for pneuservis
Keywords: systémy řízení báze dat; MySQL; Nette framework; PHP; e-shop; webová prezentace; database management system; MySQL; Nette framework; PHP; e-shop; website