2. und 3. Generation der Gastarbeiter in Deutschland - Brandejská, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá současnou situací potomků zahraničních dělníků. Věnuje se životním podmínkám druhé a třetí generace, podává přehled národností přistěhovalců a jejich stupeň integrace do německé většinové společnosti. Převážná část se zabývá tureckou komunitou.
2. a 3. generace cižích pracovních sil v Německu
Keywords: gastarbeitři; Německo; pracovní síly; přistěhovalci; integrace do společnosti