Správní delikty dle zákona o elektronické evidenci tržeb - Vašatová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce popisuje správní trestání, správní delikty a přestupky. Zabývá se správním trestáním ve vztahu k elektronické evidenci tržeb. Práce analyzuje dopad nálezu Ústavního soudu na evidenci tržeb. Dále jsou analyzována data vztahující se k správnímu řízení v oblasti elektronické evidence tržeb.
Administrative offences under the law on Registration of Sales
Keywords: správní trestání; správní delikty; přestupky; sankce; elektronická evidence tržeb; přestupkový zákon; administrative punishments; administrative offences; administrative delicts; sanctions; electronic record of sales; offence code