Hodnocení služeb poskytovaných vybranými pojišťovnami metodou Mystery shopping - Babiy, Solomiya (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce s názvem Hodnocení služeb poskytovaných vybranými pojišťovnami metodou Mystery shopping se zabývá výzkumem kvality pojišťovacích služeb v Pardubicích a okolí a také v porovnání s konkurencí na trhu poskytovaných služeb. K hodnocení výsledků byla využita metoda Mystery shopping. Tato práce je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá teorií, kde se vysvětlují základní pojmy marketingu, marketingového mixu, pojištění a marketingového výzkumu. Druhá část je věnovaná praktickému výzkumu.
Evaluation of the services provided by the selected insurance companies by the method of Mystery Shopping
Keywords: marketing; marketingový mix; marketingový výzkum; mystery shopping; pojištění; povinné ručení; marketing; marketing mix; marketing research; mystery shopping; insurance; accident insurance