Trh dluhopisů v České republice - Svobodová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá analýzou vývoje českého trhu dluhopisů a srovnáním dluhopisového trhu s trhem akciovým od roku 1994 do roku 2001.
Bond market in Czech republic
Keywords: dluhopisy; cenné papíry; kapitálový trh; Analýza; burza; RM-systém; Česká Republika