Die Nibelungen im mittelalterlichen Epos und bei Friedrich Hebbel - Kasanová, Jindřiška (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá rozborem děl s tématikou Nibelungové, a jejich následným srovnáním, jak oba autoři danou látku zpracovali.
Nibelungové ve středověkém eposu a u Fridricha Hebbela
Keywords: německá literatura; Nibelungové; rozbor; srovnání