Provoz na trati Kralupy nad Vltavou - Neratovice - Všetaty po její revitalizaci - Kalousek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Předmětem této bakalářské práce je návrh úprav železniční trati Kralupy nad Vltavou - Neratovice a navazujícího úseku Neratovice - Všetaty. Cílem úprav je zlepšení parametrů této železniční trati, která spojuje významné tratě sítě TEN-T, zvýšení atraktivity pro nákladní dopravce a zlepšení podmínek pro regionální osobní dopravu.
Traffic following the ravitalization of the railway line Kralupy nad Vltavou - Neratovice - Všetaty
Keywords: železniční doprava; trať; grafikon vlakové dopravy; railway transport; railway; train schedule