Publikování vybraných částí interního informačního systému do sítě Internet - Novák, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá použitím Internet Information Serveru spolu s ASP skripty při publikování interní datatbáze do sítě Internet.
Publish choice parts of inner informative system into Internet
Keywords: Internet; Word wide web; Intranet; ASP; Databáze; Internet Information Server; server