Společenská odpovědnost firmy RWE a její naplňování v praxi - Jiráčková, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
V bakalářské práci je představena společnost RWE, která distribuuje zemní plyn jak po České republice tak i po Evropě. První část práce je zaměřena na charakteristiku etického chování, konkrétní pravidla a vztahy stakeholderů v podniku. Druhá část práce se věnuje konkrétně firmě RWE, zejména její činnosti v praxi a seznamuje nás s liberalizací trhu, s jejími účastníky a chodem firmy.
The social commitment of the company RWE and its practical fulfilment
Keywords: ekologie; plynárenství; stakeholder; firmy; etické kodexy