Návrh systému pro kontrolu materiálu naváženého na vybranou montážní linku ve ŠKODA AUTO a.s. - Motl, Filip (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na tok materiálu a související technologii včetně návrhu postupu při navážení materiálu v KLT na vybranou montážní linku ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Tento návrh by měl zajistit sníženi rizika záměny materiálu ve výrobě.
Proposal of the system for material flow checking on the assembly line in ŠKODA AUTO a.s.
Keywords: tok materiálu; technologie automatické identifikace; logistické technologie; vychystávací systémy; ŠKODA AUTO a.s.; material flow; automatic identification technology; logistics technology; order picking system; ŠKODA AUTO a.s.