Analýza finančních rizik v souvislosti s pandemií COVID-19 - Vališ, Patrik (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá zhodnocením dopadu světové pandemie koronaviru na vybrané finanční instituce v České republice. Součástí je samotné seznámení s pojmem koronavirus, konkrétně pak COVID-19. Není zde opomenut ani popis situace společně s problémy, které se objevily v důsledku této pandemie. Zahrnuta je také teorie jak o riziku samotném, tak i finančních rizicích a dále pak specifikace finančních institucí. Zdrojem informací pro celkový výstup dopadu na finanční instituce jsou výroční zprávy jednotlivých institucí.
Analysis of financial risks in context with the pandemic COVID-19
Keywords: analýza; finance; rizika; pandemie; COVID-19; instituce; Česká republika; analysis; finance; risk; pandemic; COVID-19; institutions; Czech Republic