Možnosti průtokové cytometrie a imunofenotypizace v hematoonkologii - Černá, Michaela (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnována průtokové cytometrii se zaměřením na diagnostiku v hematoonkologii. Jsou zde popsány jednotlivé části přístroje, používané CD znaky, přehledně shrnuty nejčastější hematoonkologická onemocnění a jejich diagnostika.
Possibilities of flowcytometry and immunophenotyping in hematooncology
Keywords: průtoková cytometrie; imunofenotypizace; leukémie; lymfomy; flow cytometry; immunophenotyping; leukemia; lymphomas