Vliv médií na trávení volného času dětí - Vajsová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části se zabývám charakteristikou volného času, jeho funkcemi a významem a také zde popisuji pedagogiku volného času. V práci se dále zaměřuji na média, jejich druhy a funkce. Cílem praktické části je zjistit, jak děti tráví svůj volný čas a jak je při jejich výběru aktivit ve volném čase ovlivňují média. Kvantitativní výzkum byl proveden pomocí metody dotazníkového šetření na základních školách.
Influence of Media on Children's Leisure Time
Keywords: volný čas; pedagogika volného času; média; vliv médií; druhy médií; rodina a volný čas; leisure time; education of leisure time; media; influence of media; type of media; family and leisure time