Analýza personálního controllingu ve vybrané firmě - Süssenbeck, Luboš (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá využitím nástrojů personálního controllingu ve společnosti HAK Velkoobchod s.r.o. Cílem práce je provést analýzu a zhodnocení oblasti personálního controllingu. V případě identifikace problematických míst vytvoření návrhu na zlepšení. Metody použité pro vypracování diplomové práce jsou analýza, dotazování, osobní pohovory a pozorování.
Analysis of personnel controlling in the selected company
Keywords: controlling; personální controlling; reporting; nástroje personálního controllingu; řízení lidských zdrojů; controlling; personnel controlling; reporting; tools of personnel controlling; human resources