Financování územní samosprávy v období realizace reformy územní veřejné správy ČR - Balatka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce se věnuje problematice financování územních samosprávních celků souhrnně za celou Českou republiku v období realizace reformy územní veřejné správy v ČR.
Municipal authorities funding in the period of realisation the reform of the municipal public authorities in the Czech republic
Keywords: reforma veřejné správy; financování obcí; kraje; Dotace; Územní samospráva