Analýza nezaměstnanosti v ČR od roku 1993 - Severa, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza nezaměstnanosti v ČR od roku 1993, vliv EU na český trh práce a příčiny nezaměstnanosti v ČR v tomto období.
Unemployment of Czech republic from 1993
Keywords: Nezaměstnanost; analýza nezaměstnanosti; Trh práce; Česká Republika