Návrh příkladů pro výukový model systému řízení - Hegr, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu nových příkladů pro řízení modelu CE151 od firmy Humusoft. Původní model se modifikuje pro dynamický cíl regulace a poté se využije teorie fuzzy řízení pro vytvoření nového způsobu regulace. Tato práce může také sloužit studentům pro pochopení teorie z předmětů, které jsou zaměřeny na systémové myšlení, řízení a automatizaci. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu Teorie systémů I a její obsah může sloužit pro výzkumné účely nebo jako pomocný materiál pro výuku.
Creation of examples for control system using educational model
Keywords: teorie systémů; PID; regulátor; fuzzy; řízení; Matlab; Simulink; Humusoft CE151; automatizace; systems theory; PID; controller; fuzzy; management; controlling; Matlab; Simulink; Humusoft CE151; automation