Formy trávení volného času v domově pro seniory - Tomanová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi trávení volného času klientů v domově pro seniory. Jednotlivé kapitoly teoretické části práce popisují stárnutí a stáří, změny ve stáří, potřeby seniorů, formy trávení volného času a volnočasové aktivity pro seniory. Ve výzkumné části práce jsou zpracovány výsledky dotazníkového šetření, přičemž hlavním cílem je zjistit, jak klienti domova pro seniory tráví svůj volný čas.
Forms of spending free time at home for the elderly
Keywords: stáří; senioři; volný čas; volnočasové aktivity pro seniory; old age; seniors; leisure time; leisure time activities for seniors