Abschlussarbeit Grammatik leicht im Spiel gemacht - Danielová, Viera (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá využitím hry ve výuce cizího jazyka, hlavně její důležitostí ke zvládnutí gramatiky.
Keywords: hra; výuka; cizí jazyk; Gramatika