Woman in the songs of Robert Johnson - Hokeš, Jan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá analýzou textů písní Roberta Johnsona. Zaměřuje se na popis žen a postojů k nim v textech jeho písní. Dále seznamuje čtenáře s historií bluesové hudby a se základními fakty Johnsonova života a hudby.
Žena v písních Roberta Johnsona
Keywords: ženy; písně; analýza textů; Johnson, Robert