Materiály vhodné pro konstrukci moderního rychloběžného motoru - Kyncl, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována materiálům vhodným k prototypové konstrukci částí moderního rychloběžného lineárního motoru.
Materials suitable for construction of up-to-date high-speed engine
Keywords: lineární motory; vnitřní spalování; rozvody; linear combustion engines; internal combustion; distributions