Interkulturelle Germanistik Bayeruth und mögliche Kooperation mit Pardubice - Šimková, Jindřiška (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá studijním oborem "interkulturní germanistrika" ve měste Bayeruth a vývojem partnerství této německé univerzity s českými vysokými školami.
Interkulturní germanistika Bayeruth a možná kooperce s Pardubicemi
Keywords: Bayeruth; Pardubice; univerzity; mezinárodní spolupráce; germanistika