Internet jako volnočasová aktivita dětí a mládeže - Kalenská, Adéla (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se věnuje internetu jako volnočasové aktivitě a porovnává rozdíl jeho používání mezi dětmi a mládeží. Celá bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Ústředními tématy teoretické části jsou volný čas, Internet, jeho historie a možná použití, a vývoj osobnosti pubescenta a adolescenta. Část praktická se zabývá rozdíly mezi používáním internetu dětmi a mládeží a interpretuje výsledky dotazníkového šetření.
Internet as a leisure activity of children and youth
Keywords: internet; volný čas; vývoj osobnosti; pubescenti; adolescenti; internet; leasure time; development of personality; puberty; adolescent