Průzkum prodeje kapalných hnojiv ve vybraných typech prodejen - Kovář, Rudolf (Univerzita Pardubice, 1996)
Cílem práce bylo provést průzkum prodeje kapalných průmyslových hnojiv. Byl formulován předmět a cíl výzkumu a byly zpracovány body marketingového výzkumu. Bylo provedeno šetření metodou osobního dotazování u maloobchodníků s příslušným sortimentem. Výsledky byly zpracovány do tabulek, data analyzována a byla provedena interpretace výsledků a jejich vyhodnocení.
The research of sale liquid fertilizers in chosen types of sales rooms
Keywords: průzkum prodeje; Marketing; Marketingový výzkum; průmyslová hnojiva; kapalná hnojiva; Hnojiva