Faktory rozvoje Pardubického kraje - Hýblová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na identifikaci hlavních faktorů, které ovlivňují regionální rozvoj. Práce obsahuje jejich klasifikaci, charakteristiku a předpokládané dopady na region. V závěrečné části je provedena analýza a zhodnocení faktorů rozvoje Pardubického kraje.
Factors of Development of the Pardubice Region
Keywords: regiony; regionální rozvoj; regionální politika; Pardubický kraj; Saatyho metoda; regions; factors; regional development; regional policy; Saaty's Method