Digitální holter - Hron, Martin (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zabývá návrhem digitálního holteru schopného zaznamenávat EKG a další vhodné související veličiny, jako např. tělesná teplota, okysličení krve apod. V teoretické části bude popsán princip měření EKG a dalších těchto veličin. V praktické části bude uveden koncept zaznamenávacího zařízení a zobrazovacího softwaru.
Digital holter monitor
Keywords: EKG; měření teploty těla; okysličení krve; Arduino; ECG; body temperature measurement; blood oxygenation; Arduino