Návrh místních komunikací nové zastavby v obci Kočí - Havránek, Marcel (Univerzita Pardubice, 2017)
Návrh místních komunikací v plánované zástavbě rodinných domů podle územního plánu obce Kočí. Předmětem práce je napojení komunikací na hlavní komunikační síť obce.
Proposal of roads in a new built-up area in the village of Kočí
Keywords: podzemní kontejnery; okružní křižovatky; místní komunikace; zklidnění dopravy; projektová dokumentace; underground containers; ring intersection; local roads; calming down of transport; project documentation