Kodér/dekodér Reed-Mullerových kódů - Beran, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit kodér/dekodér vybraných Reed -Mullerových kódů. Software umožňuje zobrazovat jednotlivé kroky kódování/dekódování a umožňuje zavedení chyb, simulujících chyby vzniklé v přenosovém kanálu. Podpůrný software je vytvořen pomocí programu MATLAB.u.
The Encoder/Decoder of Reed-Muller Codes
Keywords: kódování; Reed-Mullerův kód; MATLAB; coding; Reed-Muller Code