Vzdělávání pracovníků veřejné správy - Melich, Milan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá vzděláváním pracovníků veřejné správy a programy vzdělávání v zemích Evropské unie.
Education of employees in public authorities
Keywords: vzdělávání pracovníků; vzdělávací programy; Evropská Unie; veřejná správa