Finanční analýza podniku PFT spol. s r.o. - Machová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá tématem finanční analýzy podniku PFT spol. s r.o.. Cílem práce je provést analýzu a zhodnotit finanční situaci podniku, jak její minulý, tak i současný vývoj. Na závěr je uvedeno zhodnocení finanční situace a návrhy na zlepšení pro analyzovaný podnik.
Financial analysis of the company PFT spol. s r.o.
Keywords: financial analyses; Ratio indicators; account sheet; users; finanční analýzy; poměrové ukazatele; účetní výkazy; uživatelé