Ekologické řešení povrchových předúprav karosérií v automobilovém průmyslu - Procházka, Aleš (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá studiem předúprav kovových povrchů před následnými operacemi povrchových ochran.
Ecological solution of surface pretreatment in automotive industry.
Keywords: předúpravy povrchu; surface pretreatment