Hyperaktivní děti a jejich výchova - Večerníková, Iva (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce na základě analýzy hyperaktivity jako vlastnosti se zaměřuje na výchovu hyperaktivních dětí.
Hyperactive children and their education
Keywords: hyperaktivní děti; Výchova